autor | zpráva | ||
mrbignos modelár Příspěvků: 34 Moje modely Poslat zprávu |
Kameru som už v nákupnom zozname zmenil. Ten rám čo si linkol je tiež Čína, kvalita bude zrejme podobná. Dzino je s ním spokojný, tak snáď budem aj ja. Je mi jasné že to nebude to isté ako rámy za 80€. Ozval sa mi človek z blízkeho okolia. Sú partia čo lietajú quady. Idem ich pozrieť o týždeň do haly a pokecať. Potom to všetko objednám. Ďakujem všetkým za rady a postrehy a prajem úspešný rok 2017. |
||
JiriF modelár Příspěvků: 184 Moje modely Poslat zprávu |
Dnes som to napichol na osd kabel a zistil som ze som to tak nemal , hlavne nastavenie bielej som mal na ATW1 co asi vysvetluje pocit ze lietam nad marsom |
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Mozno sa teda uvidime ak je to to co si myslim a budem moct. |
||
mrbignos modelár Příspěvků: 34 Moje modely Poslat zprávu |
To bude asi niečo iné, je to halové polietanie v Šuranoch. Ale keď bude mašinka hotová uvidíme sa určite. |
||
Mafi modelár Příspěvků: 93 Moje modely Poslat zprávu |
K tomu zoznamu od mrbignosa, co tu bol pripomienkovany sa chcem opytat, ci nie je lepsie aby kamera aj okuliare mali rovnaké rozlíšenie, resp. rovnaký pomer strán - to čo bolo odobrene má 640x480 (kamera) a 854x480 (okuliare), obraz teda bude deformovaný. |
||
Thinky modelár Příspěvků: 1008 Moje modely Poslat zprávu |
ahojte! aj ja vam vsetkym prajem nech vam to dobre lieta v novom roku! Mne sa podarilo prezit uzasneho nezabudnutelneho silvestra v neskutocnom prostredi! A tu je dovod preco som nahadzoval 5dbi antenu na taranisa RSSI nekleslo nikdy pod 60dbi skor som bol obmedzovany videom takze dobuducna musim poriesit nejaky tbs unify 800mw a diverzitu s patch antenou.. takze prijemne pozeranie a letu zdar! odkaz na Youtube |
||
morving modelár Příspěvků: 22 Moje modely Poslat zprávu |
mrbignos 7.1.2017 telocvičňa v Šuranoch, poison prisľúbil účasť, ak mu to časovo vyjde. Poison dobre myslíš. Dúfam, že sa tam všetci traja stretneme. |
||
DanR modelár Příspěvků: 321 Moje modely Poslat zprávu |
To ste lietali v lete či na Silvestra a sneh je kde? U vás je teraz tak??? |
||
Thinky modelár Příspěvků: 1008 Moje modely Poslat zprávu |
to sme lietali vcera! |
||
airacutie modelár Příspěvků: 266 Moje modely Poslat zprávu |
Mne dnes konecne prisiel z AU Alien 5 inch frame kua mesiac a pol to slo. Som to xcel pod stromcek Na BG inak pribudli nejake 6S motory, neskusali ste niekto? http://www.banggood.com/search/6s-motor/2520-0-0-0-0-0-0-price-0-0_p-1.html |
||
Luciferian modelár Příspěvků: 88 Moje modely Poslat zprávu |
Chalani čo idete v sobotu do Šurian do haly, doneste si aj trojčlánky ak máte nejaké, na štvorčlánky je to asi malá hala. Ale záleží len od vás. Len môj názor A najlepšie aj prezúvky nejaké čisté (výmysel majiteľa). |
||
Hunter88 modelár Příspěvků: 99 Moje modely Poslat zprávu |
Tolko Vás tu je čo " ževraj " lietate s drobcami po dome či po byte ale žiadne videa som tu ešte nevidel . . . Tak asi začnem prvý . . . Sorry za kvalitu ale z youtube to je ešte kockatejšie ako normálne Eachine E40G odkaz na Youtube |
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
|
||
marwi modelár Příspěvků: 215 Moje modely Poslat zprávu |
neboj lietame lietame, len mikra neuvezie hd cam a na fpv nahravanie potrebujes rekorder a zrovna ten nema hocikto |
||
mimimimik modelár Příspěvků: 783 Moje modely Poslat zprávu |
Preto ja planujem casom namiesto okuliarov EV800 kupit eachine VR D2 co ma zabudovane nahravanie videa. Cakam len na dobru zlavu. |