autor | zpráva | |
Majo599 modelár Příspěvků: 208 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte , neviete či su nejaké obchody alebo e-shopy ktoré predávaju tovar značiek zippy , turnigy aj na slovensku či čechách ? |
|
darco2 modelár Příspěvků: 804 Moje modely Poslat zprávu |
Zippy maju tusim u Pecku v avione, |
|
kvetoslav modelár Příspěvků: 470 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
dakujem chlapci , pomohlo : ) |
|
peteer modelár Příspěvků: 480 Moje modely Poslat zprávu |
zdravim vas, chcel by som sa opytat, ci aj vy mate teraz problem z HK strankou, za posledne 2 dni ide strasne pomaly (ani ju nenacita kopu krat) dakujem |
|
Aj mne to robí , práve teraz keď s nimi musím komunikovať najviac ... |
|
oto771 modelár Příspěvků: 227 Moje modely Poslat zprávu |
Bolo to aj v nedávnej minulosti a potom bola upravená grafika. Teraz pravdepodobne tiež opravujú stránku. |
|
kvetoslav modelár Příspěvků: 470 Moje modely Poslat zprávu |
tú stránku opravujú každú chvílu, nie som tam síce deň čo deň, tak mi to ale pripadá, raz je len global warehouse, inokedy dajú aj europe warehouse, a niektorý tovar trošku poprehadzujú, potom to človek nemôže nájsť kde bol zvyknutý, ale v celku nie sú problémy, najlepšie by pre mňa bolo, keby ten sklad bol na našej ulici |
|
darco2 modelár Příspěvků: 804 Moje modely Poslat zprávu |
Dnes som objednaval, vsetko islo relativne ok, az ked ma malo presmerovat na Paypal to padlo.. Ale objednal som to co som chcel.. |
|
no aj u mna to takto padlo na paypale a potom som zistil že platba bola vykonaná 2x a doteraz sa s nimi natahujem |
|
warton modelár Příspěvků: 131 Moje modely Poslat zprávu |
caute .. po niekolkych mesiacoch som opat objednaval nejake veci z HK a pri obidvoch objednavkach mi po odoslani nahodili nejake divne tracking number: 1. objednavka: Shipment: International Registered Mail Service Lipo Not Accepted 751-1000g, Tracking number: 0001949 2. objednavka: Shipment: International Registered Mail Service Lipo 301-500g, Tracking number: 0025893 stretli ste sa s tym uz niekto? pisal som im na support, ze co su to za cisla a kde si ich viem sledovat a ich odpoved bola uplne odveci .. nieco v zmysle, ze mam pockat na zasielku a ze v sklade to skontroluju a ze ma budu mailom informovat .. take bla bla .. |
|
oto771 modelár Příspěvků: 227 Moje modely Poslat zprávu |
Pred časom pomenili doručovateľov (tam je totiž volný trh nie monopol pošty ako u nás) aj cenu poštovného. Z toho dôvodu nevieš tieto čísla sledovať na internete, ale už som mal zásielku s takým označením. |
|
RaikoAl modelár Příspěvků: 606 Moje modely Poslat zprávu |
to je ich chyba zle uviedli číslo treba im napísať na LiveChat ony to opravia mňa skôr serie to že to začali posielať post FJ čo je http://www.postfiji.com.fj čo je pošta Fiji a od 28.12 mám, že zásielka vytvorená a nič.... ach |
|
chimo modelár Příspěvků: 133 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som mal tiež iba číslo a potom to zmenili na LX....FJ, tiež od 28.12.2013 a zatiaľ nič a teraz som pozeral cez tú adresu a - Jan 18, 2014 5:40PM Fiji - Nadi Dispatches created , takže ešte si počkám, ale aspoň sa tam čosi deje. RC timer to isté, objednávané okolo 21.12.2013 a 15.1.2014 odoslané z krajiny, ale dnes príchod na Slovensko. |
|
kris2051 modelár Příspěvků: 2 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte, poprosím o radu, kúpil som na HK model a po druhej jazde mi odišiel regulátor. Dá sa to u nich reklamovať? Ďakujem |