autor | zpráva | |
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
vraj DE warehouse by sa mal stahovat do NL |
|
maxim modelár Příspěvků: 333 Moje modely Poslat zprávu |
ak by to mala byt pravda - bola by to najlepsia sprava z HK.... |
|
Michal-LC modelár Příspěvků: 322 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
igel modelár Příspěvků: 959 Moje modely Poslat zprávu |
Ved to je celkom fuk kde je sklade, ci v DE alebo NL. Obe su v EU. Pri troche stastia by sa mohol najst clovek, ktory by investoval a spravil by sklad v strednej Europe. Ale obavam sa ze by to boli miliony €. A este by vsetci frkotali preco nema hento a tamto. |
|
pigicaj modelár Příspěvků: 33 Moje modely Poslat zprávu |
Prosim vas aka je cena postovneho a aka je bezpecnost pri platbe kartou a casto colnici davaju aj dph a do cla sa zaratava aj postovne myslim do tych 150 eur a je k rc modelu aj nas navod za odpovede vopred dakukem |
|
celadnik modelár Příspěvků: 1166 Moje modely Poslat zprávu |
ad 1.) nas navod k nemu nieje, zatial co mi dosli tovary z HK, tak k nim nebol žiadny navod. Nejake navody najdes na ich stranke, ale v AJ jazyku, určite nie v našom ad 2.) ak myslis platbou kartou paypal, tak zatial som nemal ziadny problem, a mavam aj 2-3 objednavky za mesiac platene cez paypal ad 3.) DPH závisi, či ti to na colnici "chytia", pri objednávke v HK máš možnosť zvoliť si akú cenu chceš deklarovať pre colnicu. Potom len záleží na šťastí, či si colnici budú overovať alebo ti to pustia (mne naposledy Turnigy + nejaké veci k nej nestopli, prešla bez DPH). ad 4.) poštovné - závisí od veľkosti (rozmerov) balíku a jeho váhy. Malé zásielky mávajú poštovné od 3 do 6 Eur, z Holandska je poštovné okolo 2 Eur (neregistrovaná), ak je väčšia zásielka automaticky ide ako registered a vtedy je poštovné okolo 10 Eur. |
|
Nemam slov uz!Zadrzia mi dalsiu zasielku,potom mi na poste nevedia vydat doporuceny list z colnice,proste bordel,nevedia ho najst tak som pisal na colny urad ze sa neviem dostat k listu a teda skladovemu cislu,tak som im napisal len cislo balika,poslal potrebne doklady,mimochodom presne take iste,ako v minulej zasielke a oni mi na to odpovedia,ze mi tam chyba udaj o postovnom asi by som im mal poslat odkaz na google translate,nech si prelozia polozku SHIPMENT-INTERNATIONAL (REGISTERED) AIR MAIL 9,99$!!!!!Och boze-boze,coho sme sa to dozili |
|
celadnik modelár Příspěvků: 1166 Moje modely Poslat zprávu |
Michal-LC, to čo si objednával zase, že ti ju chytli? Mne ešte na colnici zásielu nezadržali, doteraz. Objednával som aj turnigy t9x s príslušenstvom a podobne.... |
|
Joba modelár Příspěvků: 1405 Moje modely Poslat zprávu |
No vyzerá že každá zásielka nad 20€ ide rovno na colnicu aj tam majú inernet |
|
duffs modelár Příspěvků: 93 Moje modely Poslat zprávu |
Zdravím, dneska mi prišlo na mail notifikácia že mi zadrzali colníci zasielku: Dátum a čas Udalosť 17.09.2013 15:24 Výstup z krajiny podávateľa 20.09.2013 09:03 Vstup do krajiny prijímateľa 23.09.2013 11:18 Zásielka bola zadržaná za účelom colného konania. Adresát bude informovaný . Chcem sa ale spytať či musím čakať kým mi pošlu poštou ich požiadavky alebo mam možnosť dopredu bez ich vyzvania niekde poslať screeny a výpisi, a popis tovaru mailom. |
|
Hm mam stastie,uz druha po sebe Bral som FRSKY modul do turnigy 9x a este nejake malickosti do zasoby,celkova cena 64$ aj s postovnym mozno ma chcu len znechutit,uvidime V podstate je to ich praca,to im neberiem,nas risk alebo zisk,ale ze mi na poste stratia list a potom ma odfajcia,ze mi tam chyba udaj,ked je to tam jasne uvedene,to ma uz rozosmialo (nasralo) DUFFS: list ti pride urcite,no mne teraz list zapotrosili na poste tak som im to poslal len tak z cislom balika a keby vedeli citat,tak to je mozno uz aj preclene alebo tretia moznost ist tam osobne vela stastia a pevne nervy!Pozeram ze mas bydlisko BB,asi najlepsie ist osobne a necakat,aj ked tipujem,ze by to od teba vyzadovali minimalne skladove cislo,ktore bude v liste.. |
|
duffs modelár Příspěvků: 93 Moje modely Poslat zprávu |
Jesus A to čakám ešte na ďalšie 3 balíky. Dúfam že na ostatne sa už vyjebú. |
|
Joba modelár Příspěvků: 1405 Moje modely Poslat zprávu |
No posledné tri balíky skončili na colnici bez ohľadu váhy |
|
Zeby to predsa zacali brat vaznejsie? Este im dam tretiu sancu a ak aj to pojde cez colnicu,tak budem musiet prehodnotit vyhodnost tychto nakupov Ale ved o to im predsa ide.. |
|
Swobi modelár Příspěvků: 59 Moje modely Poslat zprávu |
Nazdar pani. 14.9 mi odisla platba z uctu (MBank) a na stranke z HK mi este stale pise nevyplatene. je to normalne aby tak dlho overovali platbu? |