autor | zpráva | |
sstann modelár ![]() Příspěvků: 104 Moje modely Poslat zprávu |
Hovorim ked som pisal na podporu tak mi napisali ze je to V2... mozno tam je zle foto |
|
JurajD modelár ![]() Příspěvků: 868 Moje modely Poslat zprávu |
no potom by som asi vzal aj ja ak podrzia cenu vcera som objednal tramp-a z BG ale kundy to poslali cez nejaku Asendiu, naposledy mi cez tuto sluzbu zasielka cestovala viac nez mesiac a nakoniec bola vratena spat. Nastastie som ju este stihol na poste tesne pred vratenim, chuji nenapisali meno iba adresu |
|
neclovek modelár ![]() Příspěvků: 942 Moje modely Poslat zprávu |
Tak ak je to v2 tak to je potom o inom. |
|
poison modelár ![]() Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som v tom ze som objednal v1 ak pride v2 budem hapy. Len nech je to revolt. ![]() |
|
||
Ak by mal niekto zaujem predam froga za 140 € zalietaneho nastaveneho s vrtulami 5x4x3 min. 10 parov mozno aj viac. Doska all in one F4 V5PRO Flight Controller 5.8G 40CH 0/25/200/600mW Switchable FPV Transmitter w/ 5V BEC OSD PDB ram - https://www.banggood.com/Frog-Race-Frog-Lite-218mm-Carbon-F … motory Racerstar Racing Edition 2306 BR2306S 2400KV vypodlozkovane v perfektnom stave + k nim 4 x BR2306S 2700 KV na nahradne diely zvonce pasuju omylom objednane. regle Littlebee 20A 5-6 ks je na nich multishoot Antena FPV sa najde kamera HS1177 Samostatne predavam dosku all in one fungl novu https://www.banggood.com/F4-V5PRO-Flight-Controller-5_8G-40 … cena dohodou moja predstava 40€ s postovnym Dovod predaja chcem si kupit Chamika k revoltu v2 hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
andrej11 modelár ![]() Příspěvků: 269 Moje modely Poslat zprávu |
Poison ved si nechaj toho froga ako založnu alebo crash copteru sa ti to oplati predavat? |
|
Ved ja mam leoparda este. A idem stavat chameleona. |
|
chameleon bude takto? FC RF Revolt ESC Tattoo 30A T-Mot F40III 2400kv |
|
Presne dnes mi konecne odoslali Revolt 7.11 som zaplatil. Strasne ma lakala Puda 11.11 za 29,72 ale odolal som a som rad novy Chamlik origos objednany ![]() ![]() Pokusenie jak maria ale bol som silny https://www.aliexpress.com/item/-/32833567089.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.263.t0uJzW |
|
Presne ta zaruka je silny argument. Ja este cakam, verim ze spravia akcosku na black friday. Nejak moc mi to zatial neponahla. Tiez som dnes dostal mail z HK ze RF je na ceste ![]() ked to postavis a odladis tak potom od teba okukam nastavenia, bo budem mat rovnaky konfig ![]() akurat po dnesnej grilovacke si vycitam ze som nevzal viac tych reglov, kupoval som za cca 6Eur vzal som len 6kuskov |
|
JurajD: strasne sa smejem ![]() ![]() |
|
Binatron modelár ![]() Příspěvků: 157 Moje modely Poslat zprávu |
Mam jednu rychlu otazku. Kupujem nove VTX, idem asi do smartaudio. Otazka teda znie: je vo VTX uz vstavane plnehodnotne OSD, alebo mi treba OSD zvlast? |
|
Raty si postelujem, tam uz zhruba viem co mi sedi, ale PIDy asi ani ten ich wizard nepoladi, ci? Binatron: OSD ako sucast VTX som este nevidel, skor sucast FC alebo PDB, vo velkom sa pouziva len ukazovatel napatia z kamery. Externe OSD je aspon pre mna prilis velka ostara a dalsie kable navyse, ktore len zavadzaju. Edit: tak som zistil ze su aj take vtx ![]() |
|
JurajD: Ani PID netreba. Garantujem ti ze v zaklade to pojde hladko bez problemov. Pokial z Revoltu nie si na hlavu ako Neclovek ![]() ![]() Este poznamka pre tých ktori maju Revolt a Spektrum!!! Pokial chcete pouzivat quopa mod tak na uart RX3 quopa nefunguje (doska zamrzne) maju tam daku chybu a signal z primaca treba dat na RX-TX1 to je jedno. |