| autor | zpráva | |
| 
  Jan_B.cz modelár Příspěvků: 183 Moje modely Poslat zprávu  | 

Nevim jak to bude u vás. Musite sledovat situaci u vás v republice. Dal jsem odkaz pouze na ČR. Ale do práce musíme. 		 | 
|
| 
  peterprievidza modelár Příspěvků: 176 Moje modely Poslat zprávu  | 

u nás je to +- to isté čo u vás, život sa nezastaví kvôli pár mŕtvym 		 | 
|
| 
  Peter team RCPortál Příspěvků: 2166 Moje modely Poslat zprávu  | 

no glanzenberg je ešte ďaleko, ale verím, že bude....pôjdeme vo väčších odstupoch....   		      ale dovtedy ešte dve pekné akcie v maďarsku.... túto sobotu a budúcu nedeľu..... už sa ma pýtajú chlapci odtiaľna Glanzenberg... takže zas to bude medzinárodná účasť....    | 
|
| 
  rodrigezv8 modelár Příspěvků: 113 Moje modely Poslat zprávu  | 

| 
|
| 

Tak dnes v ČR vláda vyhlásila stav nouze. To je zákaz pro veřejné akce do max.30  lidí.  		Jak je to u vás na SK.?  | 
|
| 
  hrozno modelár Příspěvků: 251 Moje modely Poslat zprávu  | 

...nam predlzili modelarsku stavebnu cast sezony. 		 | 
|
| 

Sorry za OT. Souhlasim s tebou. Také pořád něco ladím na modelu,ale do práce musím chodit. V práci nám zpřísnili předpisy ale fabrika jede pořád. 		 | 
|
| 

tomu sa teš.....   		   .... príde čas,keď dajú aj tam povinnú pauzu......      ale aź to zabrzdí postup choroby.... | 
|
| 
  hrozno modelár Příspěvků: 251 Moje modely Poslat zprávu  | 

Myslel som to tak, ze ked nam zakazali modelarske akcie, mame viac casu na stavbu. Inak nasa firma nas poslala domov a robime z domu ale to sa da len v nevyrobnych firmach, auto sa doma skladat neda a Slovnaft sa asi tiez neda riadit z domu. Ale mozno o 100 rokov....  | 
|
| 

Věřím,že se vakcína co prý laboratorně testuji dostane co nejdříve z laboratoří ven a vše se vráti do starých kolejí a modelařské akce se opět rozjedou. 		 | 
|
| 
  CRACKY modelár Příspěvků: 112 Moje modely Poslat zprávu  | 
  ||
| 
  Juraj79 modelár Příspěvků: 104 Moje modely Poslat zprávu  | 

Pekne, len výmen nápravy 		 | 
|
| 

To vypadá velmi dobře. Ta kabinka nebo její kopie by časem nebyla k prodeji? 		 | 
|
| 

| 
|
| 
  CRACKY modelár Příspěvků: 112 Moje modely Poslat zprávu  | 

Nápravy sú dobré,netreba ich zbytočne drasticky ničiť ,mal som také Isté na Zile a bol som spokojný,inak by som do nich nešiel.. kabína je od kamoša z CZ od Budejovice.. 		 |