autor | zpráva |
skaredy správca letiska RCPortál Příspěvků: 251 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte, tento víkend budeme mať požičaný vertikutátor tak kto môže, prídite pomôcť, bude sa aj dosievať tráva aj kosiť aj iné, roboty je dosť. Ja prídem len na chvíľu, mal som havárku - zrušil ma Touareg z vedlajšej - mám golier na krku. Šéfovať bude Jožko Barát. Ďakujem Rasťo |
palci72 modelár Příspěvků: 1056 Moje modely Poslat zprávu |
A kto je na tom horšie.....ty alebo Touareg???... |
No tipni si...ja v nemocnici a auto na odťahovke..... |
jaroslavs modelár Příspěvků: 104 Moje modely Poslat zprávu |
Touareg na vrakovisti? |
Tocifan modelár Příspěvků: 180 Moje modely Poslat zprávu |
Dúfam, že to prečkáš bez úhony, držím palce! |
PaloM modelár Příspěvků: 63 Moje modely Poslat zprávu |
|
jaroslavs modelár Příspěvků: 104 Moje modely Poslat zprávu |
neverím to bude fotomontaž |
matt-sk modelár Příspěvků: 37 Moje modely Poslat zprávu |
To je neštěstí !!!! |
Čo sa stalo? Ruky či technika.? |
petog modelár Příspěvků: 355 Moje modely Poslat zprávu |
Lietadlo chcelo samo odštartovať. |
palci72 modelár Příspěvků: 1056 Moje modely Poslat zprávu |
Chlapi...ja by som na tie stoly /vonkajšie/ čo lakujete použil /pribil...prikrútil/ starý gumolit...použitú /podlahovú gumu/.....je to lacné a dobre účinné riešenie....a nemusíte to stále každý rok lakovať...v zime sa to bude dať ľahko očistiť....a aby sa vám zo stolov nič nešmýkalo tak to do okola olištovať..... |
pgrno modelár Příspěvků: 164 Moje modely Poslat zprávu |
Brigada v sobotu ? |
FifoDz modelár Příspěvků: 4 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte, Chcem sa predstaviť. Som Fifo a ako darček k 15. narodeninám, ktoré mám dnes som veľmi chcel členstvo do Vášho klubu na letisku. Veľmi som sa potešil, keď som dnes dostal lístok so vstupom... Začal som sa zaujímať o modelárstvo ako samouk, cca od 10. rokov, nikto v rodine nie je modelár. Lietať som sa naučil na Easy Stare 2 od Multiplexu, ktorý som dostal ako RTF na Vianoce. Potom som sám postavil Acro Magnum a prerobil som hádzadlo Foxa na motor a diaľkové. Postavil som niekoľko balzových hádzadiel aj s konštrukčným krídlom a fóliou + jedného motorového trochu domrvil ( E-Hawk stále čaká na opravu ). Najradšej teraz lietam so Soliusom od Multiplexu. Teraz dostavávam dvojplošník Rock Star od Multiplexu z Kit verzie a dúfam, že ho čoskoro zalietam na Vašom letisku. Teším sa na stretnutie s Vami. PS: Keď nebudem musieť ísť na hádzanú Fifo |
matt-sk modelár Příspěvků: 37 Moje modely Poslat zprávu |
Tak vitaj a držíme palce. |
yohanko modelár Příspěvků: 27 Moje modely Poslat zprávu |
Super, tesime sa |