autor | zpráva | |
Sinister modelár Příspěvků: 281 Moje modely Poslat zprávu |
Diely mám v pláne objednávať cez týždeň, takže auto by malo byť OK skôr sa obávam toho počasia ale hádam to vyjde a určite sa tam stretneme...Dúfam vo väčšom počte a rovno to bude pre auto aj taká zahrievačka či vydrží 19ho na tej dostihovej |
|
vychodnar modelár Příspěvků: 1864 Moje modely Poslat zprávu |
isiel by niekto jazdit, v sobotu alebo nedelu k Apollu? najlepsie by bolo v poobejnajsich hodinach |
|
marekk modelár Příspěvků: 634 Moje modely Poslat zprávu |
Takze jazdenie v nedelu 12.6. na drahe v sv Juri sa este upresni, lebo draha je zarastena burinou ale na FB slubuju ze to do vikenu stihnu dat do poriadku. Dufam ze to stihnu a na vsetkych sa tam tesim, cim viac nas bude tym lepsia zabava. |
|
vidra1985 modelár Příspěvků: 784 Moje modely Poslat zprávu |
ak sa bude dat jazdit ,pridem |
|
eMDee modelár Příspěvků: 1332 Moje modely Poslat zprávu |
rozmyslam nad tym aj ja |
|
Kimtek27 modelár Příspěvků: 5 Moje modely Poslat zprávu |
Prosim kto poradi ake rc auto si kupit na baterie alebo nitro alebo benzín kto co odporuča kto ake ma skusenosti.Aby malo cim menej problemov |
|
Petronio modelár Příspěvků: 236 Moje modely Poslat zprávu |
Príď na nejaké stretnutie kde sa porozprávame a aj ti ukážeme ako ktoré jazdí. |
|
Kimtek27 modelár Příspěvků: 5 Moje modely Poslat zprávu |
Ja rozmyslam nad HPI Savage xs Flux |
|
Puky modelár Příspěvků: 26 Moje modely Poslat zprávu |
do Jura pridem tiez |
|
Marek333 modelár Příspěvků: 15 Moje modely Poslat zprávu |
Mam na predaj traxxas revo vrx tusim komplet prislusenstvo 4 baterky nabijacka a nahradne kolesa viac po telefone popripade v sprave auto je este v zaruka tak ako vsetko prislusenstvo cena 400 euro. Vsetky veci su v hodnote na d 640 euro Traxxas e-revo 1:16vxl brushless tq rtr aby som bol presny a niekoho nezmiatol |
|
ak prides s exom tak pridem aj ja |
|
Puky modelár Příspěvků: 26 Moje modely Poslat zprávu |
Ako mam len exo |
|
eMDee modelár Příspěvků: 1332 Moje modely Poslat zprávu |
vychodnar, ak ty naozaj prides, tak mi dojdeme vsetci s exami, dobre? |
|
vidra1985 modelár Příspěvků: 784 Moje modely Poslat zprávu |
No ja tam teda pridem už na siedmu ráno aby som mal kde parkovať lebo toľko národa čo sa tam chystá .... Inak nechovate niekto ovce ? Bolo by fajn ich tam deň vopred vypustiť nech spasú tu džungľu čo tam narástla |
|
plati |