| autor | zpráva | |
|
1nekros1 modelár Příspěvků: 310 Moje modely Poslat zprávu |
no stredu nikam nejdem takze .... tak mozno stvrtok.... |
|
|
Lukmil modelár Příspěvků: 859 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
|
mile rad sa pridam ale cez vykend moc ee jedine rano alebo vecer |
|
|
jezzo01 modelár Příspěvků: 856 Moje modely Poslat zprávu |
vyhovuje niekomu zajtra okolo 16:00???? |
|
|
mozno aj mne len to bude take +- najlepsie by bolo ked ti zavolam rovno ze som na ceste do tt. daj cislo ... |
|
|
lukx modelár Příspěvků: 252 Moje modely Poslat zprávu |
chlapci, mam taky problem. ved každemu čo ma traxxas tak pekne dobrzduje auto motorom že hned to nesekne a prekoti sa dopredu... mne ako robili ten regulator tak pekne mi nedobrzduje ale rozvno mi to vyslovene drbne brzdu a hned do spiatočky. čim to je, treba prestavit regulator alebo čo? |
|
|
Puppy modelár Příspěvků: 404 Moje modely Poslat zprávu |
Na esc sa to dá nastaviť niektoré majú aj brzdu v neutrali a aj brzdu a niektoré len brzdu |
|
|
kamil413413 modelár Příspěvků: 1286 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
|
Lukmil modelár Příspěvků: 859 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
|
Rupeeert modelár Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
Nazdar chlopi mám na vás prozbu nemáte niekto Nimh baterky čo už nepoužívate???Inak konečne mám auto spravené tak dúfam že čoskoro vybehneme von .Ešte som chcel nemáte niekto programovaciu kartu na regulátor z Hobbykingu ???Mám jednu ale tá je na 100 A regulátor a nejde mi to,ja som kúpil 65A... |
|
|
peteer modelár Příspěvků: 480 Moje modely Poslat zprávu |
Rupeeert mám dve nimh jedna je 7,2v 2000mAh himotoracing A druha je 7,2v 3000mAh nosram Mám aj nejaku nabijacku setovu ale najradšej by som predal všetko spolu. Cenu ponukni |
|
|
Rupeeert modelár Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
Tie dve baterky bi ma zaújmali najviac,fu neviem ako dlho ich máš/počet nabitý???Odkiaľ si??? |
|
|
peteer modelár Příspěvků: 480 Moje modely Poslat zprávu |
Som zo Serede. Baterky mám cca 2 roky , no boli používané iba cez leto( lebo buggy po snehu nepresla). Ale neviem koľko môžu mat. Ale neboli skoro vôbec jazdene. Nemal som kde jazdit a samého ma to nebavilo. Tipujem že cca 30 nabiti ma každá. |
|
|
lukx modelár Příspěvků: 252 Moje modely Poslat zprávu |
no to je pekne ale ako to nastavim? na nete je pekne popisane že čo je čo ale nepišu tam ako to spravit... to ma sere. |
|
|
Puppy modelár Příspěvků: 404 Moje modely Poslat zprávu |
neviem aký máš esc takže ťažko poradiť ale dá sa to buď cez kartu alebo vysielacku |