| autor | zpráva | |
| 
  Puppy modelár Příspěvků: 404 Moje modely Poslat zprávu  | 

odkiaľ si? 		 | 
|
| 
  kuboo modelár Příspěvků: 38 Moje modely Poslat zprávu  | 

Mňa napadla ešte dráha vo Vinohradoch , neviem či to tam poznáte je tam crossová dráha pre motorky . 		 | 
|
| 
  Lukmil modelár Příspěvků: 859 Moje modely Poslat zprávu  | 

Dnes som tam bol pozriet a bola plne obsadena 12 timi ! motorkami   		   , ale inak  za pokus by to stalo ...... | 
|
| 

Ja som tam bol cez leto a nebolo tam ani nohy.Ale vtedy bolo dost teplo možno sa im nechcelo , dalšia vec že to bolo cez týžden okolo 14-15 hodiny takže zrejme ešte boli v robote   		   . Určite by stálo zato nejakým spôsobom zistit kedy je to tam prázdne. Teraz ma ale napadlo že tam je tých drah viac. Jedna je pri váhu a druha je tak vyššie medzi tými stromami ak sa nemýlím , možno je to celé jedna.    | 
|
| 

Ano , je to jedna draha . Od Vahu az hore pod kopec.Inak Kuboo , chysta sa nam cyklodraha pri rakete . Mensie Piestany   		   | 
|
| 
  korab1 modelár Příspěvků: 38 Moje modely Poslat zprávu  | 

ja som z blavy 		 | 
|
| 

Ahoj . Sleduj prispevky a podla toho zistis , kde sa nachadzame a co prave riesime . Ak budes mat zaujem pridaj sa , aspon nas bude viacej a tiez poriesime , co ta najviac zaujima  | 
|
| 

dik,chcel by som zistit co sa tam oplaty vymenit a co nie,a kde sa to da najlepsie kupit. 		 | 
|
| 

U maleho Reva , je najhaklivesie servo riadenia . Tuknes  koleso a  dojazdil si . Na zaciatok odporucam objednat servoTurnigy z Hobby King , alebo nieco podobne s ocelovymi prevodmi ( pozor! Nie su vodotesne ) a tiez by som dokupil minimalne spodne ramena. Ostatne ti ukaze tvoj sposob jazdy   		  Obchody u nas : SKY MODEL ,Tatramodel , Raj rc modelov - osobne dobre skusenosti  | 
|
| 
  hellpete modelár Příspěvků: 405 Moje modely Poslat zprávu  | 

| 
|
| 

dik servo mam aj s ocelovymi prevodmy,,ale este som ho nenamotoval, 		 | 
|
| 

No pri rakete to vyzerá zaujimavo hlavne ten velký kopec ale ešte som sa nan neodvážil ale ked to bude hotove myslím že tam strávim vela času.   		   | 
|
| 
  Pepe modelár Příspěvků: 268 Moje modely Poslat zprávu  | 

Panove tak ako? Ideme tento vikend poprehanat tie nase tatose?   		   | 
|
| 

cez vikend by som sa pridal aj ja. 		 | 
|
| 
  hellpete modelár Příspěvků: 405 Moje modely Poslat zprávu  | 

Ak bude pekne mozme len hlasia ochladenie a prehanky,tak podla pocasia nase stroje moc vodicku nemusia   		   |