| autor | zpráva | |
| bladejac modelár   Příspěvků: 638 Moje modely Poslat zprávu | 
 ok, zatial može byt ak by sa niečo zmenilo dám vediet | |
| Pa3k120 modelár   Příspěvků: 335 Moje modely Poslat zprávu | niekto sobota sereď ? | |
| Lukan modelár   Příspěvků: 241 Moje modely Poslat zprávu | Ja za chvíľu končím nočnú, ešte neviem aký je doma plán na poobedie. | |
| Pa3k120 modelár   Příspěvků: 335 Moje modely Poslat zprávu | okolo 10 : 00 ideme s TT | |
| Taurus84 modelár   Příspěvků: 331 Moje modely Poslat zprávu | V nedeľu 18.12.2016 o 10:00 parkovisko pri Sandbergu     | |
| bladejac modelár   Příspěvků: 638 Moje modely Poslat zprávu | 18.12.16 Jazdenie poobede ? | |
| ajko25 modelár   Příspěvků: 212 Moje modely Poslat zprávu | ja som za     | |
| bladejac modelár   Příspěvků: 638 Moje modely Poslat zprávu | Tak zajtra okolo jedne v HC? Zatial železák ak tam nebude blato. | |
| WiiPro modelár   Příspěvků: 1516 Moje modely Poslat zprávu | ak nebude mrznut tak bude     | |
| bladejac modelár   Příspěvků: 638 Moje modely Poslat zprávu | Neboj bude mrznút    už si ho dal do kopy? | |
| WiiPro modelár   Příspěvků: 1516 Moje modely Poslat zprávu | ale dezeee    aj tak nemam esc   | |
| bladejac modelár   Příspěvků: 638 Moje modely Poslat zprávu | Aspon ho ESC nepokazíš | |
| erikch0626 modelár   Příspěvků: 15 Moje modely Poslat zprávu | Kam sa teda ide pri zelezak O 13:00? | |
| bladejac modelár   Příspěvků: 638 Moje modely Poslat zprávu | Aj tam okolo tej jednej, ked bude blato asi pojdeme k športovej hale... | |
| Lukmil modelár   Příspěvků: 859 Moje modely Poslat zprávu | Prajem Vám , pokojné vianočné sviatky . |