autor | zpráva |
Peter team RCPortál Příspěvků: 2167 Moje modely Poslat zprávu |
ten zobor.... je aj na klasické expedičáky (myslím môjho defíka) alebo viac na vaše crawlery? |
PIOUDY modelár Příspěvků: 931 Moje modely Poslat zprávu |
Neboj,tvoj Defík nebude mat žiaden problém,na RC Expedition som sa dočítal,že tam expedície sú každý rok a jazdievajú to aj Tamiye. |
Lukan modelár Příspěvků: 241 Moje modely Poslat zprávu |
Zobor je dobrý tip, čo najskôr upresniť dátum, čas a miesto zrazu - hodilo by sa to aj na rcexpedition fórum - miniexpedície západ. |
zrazka by mohla byt okolo 09:30 pri tom liecebnom ustave?alebo je to priskoro?,a podla pocasia ako som pozeral vychadza pekne 26.02,28.02 čo spada na piatok a na nedelu http://mapy.hiking.sk/?ref=navigator výstup by trval cca 1 hodku,začiatok liečeb.ústav,tri duby,Zobor a prípadne piramída čo vám vyhovuje viac,piatok,alebo nedeľa? ja sa prispôsobím |
Pri liečebnom ústave sa dá parkovať, odtiaľ okolo Svoradovho prameňa po modrej smer tri duby. Na rázcestí modro zelenej ( za tromi dubmi) rozhodnúť ktorou na vrchol a ktorou nazad - okruh cez vrchol. Parkovisko - zraz: https://www.google.sk/maps/@48.3456565,18.0902429,3a,75y,25.4h,83.01t/data=!3m6!1e1!3m4!1s_59nFPhKmhxhJk4LB3xXOg!2e0!7i13312!8i6656 Podľa mňa v piatok nie - ľudia makajúúúúú Keď nie sobota, tak teda tá nedeľa. |
výborne ja som za |
pitrus modelár Příspěvků: 92 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som za nedelu chlapi, inak super napad |
tomas-guru modelár Příspěvků: 501 Moje modely Poslat zprávu |
ako miestny mám zobor celý prelezený a pre expedičáky najzaujímavejšia trasa hore je presne tá, ktorú vyznačil Pioudy. z vrchu Zobor ďalej odporúčam ísť po červenej na Pyramídu a z nej po modrej naspeť na tri duby, odtial po zelenej, po chvili odbočiť doľava na žltú. a v nedeľu, pokial bude pekné počasie, na celom zobori býva viacej ludí ako v nakupných centrách, proste strašná plnka. |
|
tomas-guru... ako miesta znalý budeš prvolezec Peter - že váhaš, samozrejme. |
Peter,ved ten tvoj Defík vyzerá unikátne,ja osobne by som ho aj tak nechal,no musíš prísť! |
Dohodnuté. Expedícia Zobor bude 28.02.2016, zraz na parkovisku 9:30 - 10:00 GPS 48°20'46.0"N 18°05'26.6"E Turistická mapa, podrobnosti http://mapy.hiking.sk/?hpid=d2WZ5 |
dohodnute |
pioudy, tiež sa neviem rozhodnúť... či to robiť ako takú leštenku alebo radśej obúchanec.... nejak mi ten obúchanec možno viac pasuje.... |
Rupeeert modelár Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
Vyzerá super podľa mňa, ešte ho trocha,, dobuchat,, a bude perfektný |