autor | zpráva | ||
Brano team RCPortál Příspěvků: 3266 Moje modely Poslat zprávu |
pred tyzdnom som objednal, len vcera to opustilo HK Post.. paradicka teda |
||
GothaR modelár Příspěvků: 238 Moje modely Poslat zprávu |
No tak to je uz ina kategoria Naposledy to bolo tak, ze objednavka veci co boli na sklade bola odoslana a zaplatena 7.4. a z HK posty odisla 23.4. Ale potom by sa to uz malo hybat...aspon dufam. //edit: tak zasielka dorazila na SVK 27.4., cize 4 dni vratane vikendu |
||
rado101k modelár Příspěvků: 425 Moje modely Poslat zprávu |
super...zase to chodi do 2-3 tyzdnov!!!! |
||
No zas maju nejaky backlog v sklade...vo stvrtok tam poslali moju objednavku (po urgencii) a dnes mi povedali, ze do dvoch dni to poslu, to je uz 8 dni od podania objednavky a este to ani nie je zabalene :-/ |
||
banova modelár Příspěvků: 963 Moje modely Poslat zprávu |
Teraz sa moc objednávať neoplatí lebo dolár veľmi posilnel vďaka Grécku |
||
BacilBA modelár Příspěvků: 166 Moje modely Poslat zprávu |
Ale oplatí, práve mám objednané 3 baterky po 9USD kus, tu sa s cenou ledva dostanem pod 16€, čo je dvojnásobok. |
||
Teraz je ta dodacia doba fakt super:
1.6. som vyplnil objednávku 3.6 to HC podalo na poštu 6.6 to HK pošta poslala 11.6 to mám na pošte a zajtra si idem pre balík. A navyše pred dvomi týždňami mi dali občiansky preukaz čiže si idem pre prvý balík s vlastným občianskym. |
||
Ro.bo modelár Příspěvků: 1143 Moje modely Poslat zprávu |
To si ma potešil ja som akurát včera objednával tak nech mi to príde tak ako tebe a budem rád. |
||
Veľa šťastia |
||
Dolar neposilnel, euro je padlo -> vdaka Grecku |
||
No dobre a nie je to jedno? Tak ako tak je to pre nás zlé rovnako či už dolár posilnel alebo euro padlo. |
||
Ale jasne ze je to jedno
Ale myslim si, ze casom sa to vrati tam, kde to bolo |
||
Dúfajme |
||
Ja som teraz objednaval elektroniku do velkeho vetrona a stale sa to velmi oplati, mam motor + 60 A regulator + 3000mAh 3S baterku + 4 serva za nizsiu cenu ako sa u nas predavaju znackove 40A regulatory |
||
mihal modelár Příspěvků: 569 Moje modely Poslat zprávu |
mensia zmena v posielani z HK. posielaju to cez swiss post. tak sa nezlaknite ze nieco je inak.
vraj je to koli tomu ze im v nejakej zasielke buchla lipolka pocas letu tak let spolocnost odmietala brat zasielky od tohto predajcu-ani sa jej nedivim litiove baterky v letectne spadaju do kategorie dangerous goods-nebespecne predmety a podliehaju pravidlam. BTW v civilnom letectve mozete mad dokopy jednu v pristroji , dve nahradne a dokopy nesmu mat viacej ako 160Wh je jedno ci ide o notebookou batt alebo do modelu , proste lithiove |