autor | zpráva | |
airacutie modelár ![]() Příspěvků: 266 Moje modely Poslat zprávu |
gopro zatial stale dost vali sa mi zda, az na karmu nemaju nejaky vecsi neuspech, alebo mi nieco uslo. |
|
rogi modelár ![]() Příspěvků: 476 Moje modely Poslat zprávu |
||
JurajD modelár ![]() Příspěvků: 868 Moje modely Poslat zprávu |
To je smutne, pretoze podla mna rovnocenny konkurent nieje, pretlacaju to lacne kopie. Sam mam cinsku kameru za 30$ a aj GoPro. Rozdiel je priepastny. |
|
chemistt modelár ![]() Příspěvků: 363 Moje modely Poslat zprávu |
hmm taj ja som stale pouzival aj runcam2 a az taky rozdiel som si nevsimol....akurat ze gopro ma vazne 90 FPS ![]() |
|
snail.fpv modelár ![]() Příspěvků: 300 Moje modely Poslat zprávu |
90fps osral pes ![]() ![]() |
|
airacutie modelár ![]() Příspěvků: 266 Moje modely Poslat zprávu |
No v tom clanku, mimochodom pisal ho zjavne nejaky hater, sa o lobovani za zrusenie dronov nepise ani slovo ![]() ![]() |
|
poison modelár ![]() Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Ono tie clanky treba brat s rezervou ved dnes pise hocikto hocico. Ked niekto investuje do skoku z utesu asi nerozmysla kolko stoji GoPro a nebude kupovat SJcam. ![]() |
|
Vyznelo to inak ale tak som to myslel ![]() Inak postarka nechape co sa tak tesim ked ju vidim stale ![]() ![]() ![]() |
|
JurajD modelár ![]() Příspěvků: 868 Moje modely Poslat zprávu |
som zvedavy ako dlho tam ta biela vydrzi ![]() |
|
Uvidime ![]() ![]() |
|
hmm az je mi to cele divne....nezvyknem mat tolko stastia...niekde bude hacik... Skusal som hlada minuly tyzden po tom co som oplieskal moj zimny quad o tycku nejake nahradne diely na moje RS2205 motory a vysvitlo ze na povodnych statoroch viem pouzivat nove RS2205S rotory ![]() ![]() Ak mate niekto staru sadu tych motorov tak to vyzera dobre ![]() ![]() ![]() |
|
Ludia ak by ste este niekto chceli lacno Crossfire na blbnutie okolo seba tak ho maju aj tu za 60E http://www.drony.sk/tbs-crossfire-micro-tx/ |
|
Ak by ste sa niekto chceli inspirovat alebo hladate fungujuce alternativy a suciastky do ramov - https://rotorbuilds.com/builds |
|
snail.fpv modelár ![]() Příspěvků: 300 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
misosz modelár ![]() Příspěvků: 90 Moje modely Poslat zprávu |
Caute, potreboval by som pomoct. Mam problem. poskladal som quad a sprava sa cudne. Armujem, trochu sa pohram s plynom a buuuum...piiip piip piip esd a nic nejde, nereaguje vobec. musim baterku odpojit a znova prippojit. roby to aj ked je disarmed...v podstate nahodne. uz som z toho na hlavu. je tam omnibus, frsky r-xsr, tbs hv. ram alien. esc som prepajkovaval 2 krat pre istotu. ale stale to iste. Robi to aj na Cleanflight aj na betaflight. odkaz na Youtube |