autor | zpráva | |
snail.fpv modelár ![]() Příspěvků: 300 Moje modely Poslat zprávu |
Tak aj na dnes jedno ![]() odkaz na Youtube k stretku.. stale mi to vychadza na tu nasu tehelnu ![]() ![]() |
|
Thinky modelár ![]() Příspěvků: 1008 Moje modely Poslat zprávu |
ako sa zoficialnuje? co s toho vypliva? ![]() snail super ![]() ![]() |
|
-mio- modelár ![]() Příspěvků: 292 Moje modely Poslat zprávu |
Tam kde marwi na tom videu lieta, je momentalne pocas sezony parkovisko. Bol som tam par tyzdnov dozadu. |
|
mrbignos modelár ![]() Příspěvků: 34 Moje modely Poslat zprávu |
Tak to potom asi pada. To zoficialnenie. No ono FPV lietanie je u nas cele proti predpisom. Ale suhlas majitela pozemku s tym ze sa mu tam rozlozime by bol urcite vhodny. No co tak pojdeme do Levic. |
|
marwi modelár ![]() Příspěvků: 215 Moje modely Poslat zprávu |
mio, ked je velka akcia tak ano, parkuje sa vsade ![]() ![]() ![]() ale ak by niekto zo zapadniarov chcel ist polietat len tak nezavazne tak sa mozme dohodnut.. @snail ta tehelna je peckova akurat to uz treba iny skill ![]() ![]() |
|
JurajD modelár ![]() Příspěvků: 868 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
marwi my lietame tehelnu od nasich totalnych zaciatkov.. myslim si ze ktokolvek z tu pritomnych si tam dokaze bez problemov zalietat... a triafat sa do okien nie je povinne (by si sa cudoval kolko krat som trafil hocico ine len okno nie) ![]() |
|
-mio- modelár ![]() Příspěvků: 292 Moje modely Poslat zprávu |
marwi: Zalietat si vecer po praci jednu dve hodky je nieco ine ako celodenne stretko. Na jar a na jesen (mimo sezony) je to ok, no teraz cez leto je tam prilis vela ludi. Myslim ze za ten mozny pruser nestoji to skusat. |
|
-Mio-: samozrejme ze ide o bezpecnost, ja nad ludmi nelietam a ked sa nejaky objavia tak pristavam alebo odlietam.. hovorim presne to iste co ty, cez leto plnka, ale mimo vikendov a sezony je tam uplna pohoda, nikde nikto ![]() Ak bude chciet niekto prist zalietat, kludne nech sa ozve rad sa pripojim, ak dohodnete tehelnu, ozvite sa aj tak, ak vybavim priepustku od zeny, prisiel by som tiez pozriet a trafit nejake okno. |
|
Luciferian modelár ![]() Příspěvků: 88 Moje modely Poslat zprávu |
Chalani ja sa tiež veľmi rád votrem hocikde ![]() |
|
Thinky modelár ![]() Příspěvků: 1008 Moje modely Poslat zprávu |
tak rozmyslajte nad inym miestom kde by sme mohli dat to stretko ![]() ![]() |
|
neclovek modelár ![]() Příspěvků: 942 Moje modely Poslat zprávu |
Teheľna je zatiaľ taká najistejšia, na ten červený kameň sa budeme musieť niekedy cez víkend zbehnúť pozrieť, že na ktorej z tých lúk sú neni ľudia a iné miesta by trebalo vyzistiť. Rado (snail) - Vieš pls linknúť tú mapu SK FPV spotov? |
|
Marek, tento vikend som v martine, ked dovtedy opravim, tak sa ozvem a mozme niekde vybehnut, dam ti vediet ![]() mapa ma samostatne vlakno: https://www.rcportal.sk/mapa-fpv_sk_miesta-na-lietanie-ft11100-1#post281430 |
|
||
Binatron modelár ![]() Příspěvků: 157 Moje modely Poslat zprávu |
Ak by ste boli v MT, dajte vediet, prisiel by som sa aspon pozret |