autor | zpráva | |
Norberto modelár ![]() Příspěvků: 228 Moje modely Poslat zprávu |
Beton to je rešpekt a po páde plače peňaženka. |
|
noske modelár ![]() Příspěvků: 56 Moje modely Poslat zprávu |
aj ked si odmyslim financnu stratu asi 230-240e, tak sa mi to stalo prave vo chvili, ked mi to zacalo konecne dobre lietat a ja som sa konecne zacal trosku posuvat .. som z toho celkom frustrovany .. nejaku kopteru zbucham o to nejde .. ale je to zly poci ... sak este budem chodit hladat, tak snad sa postasti |
|
jojak modelár ![]() Příspěvků: 78 Moje modely Poslat zprávu |
mne pri pade sa odfajcil xindl na prijímač, tak som stratil signál na vysielačku(pipak sa nedal zapnúť) Našťastie pipala doska, lebo v psenici po kolena by som to hľadal dlho. Od vtedy pajkujem na plosky. noske.: treba zorganizovať brigádu aspoň 10 ľudí šanca na najdenie sa zvýši |
|
JiriF modelár ![]() Příspěvků: 184 Moje modely Poslat zprávu |
||
marwi modelár ![]() Příspěvků: 215 Moje modely Poslat zprávu |
Kamos takto chodil 4 dni zhadzovat drona zo stromu az nakoniec som ho musel dat dole ja inym dronom a lanom.. bol asi v 15m vyske a strom mal konare az pri vrchu. nakoniec sa nam to podarilo a po 2 burkach odisla len baterka, FC a 1 ESC. inak vsetko rozchodil. co som ani neveril po tolkych dnoch. oplati sa hladat aj mesiac v kuse ![]() |
|
mimimimik modelár ![]() Příspěvků: 783 Moje modely Poslat zprávu |
Nádej umiera posledná. Šanca že sa nájde je zaručená len trpezlivosť. |
|
Norberto modelár ![]() Příspěvků: 228 Moje modely Poslat zprávu |
Dnes mi prišla Runcam HD 2 , akurát na meniny super ak bude pekne cez víkend niečo natočím a potom sa s vami o to podelím ![]() |
|
neclovek modelár ![]() Příspěvků: 942 Moje modely Poslat zprávu |
Mne dnes prišla Runcam HD 3 ![]() |
|
snail.fpv modelár ![]() Příspěvků: 300 Moje modely Poslat zprávu |
Kto lieta v Liftoff a ma to k nam daleko na otestovanie.. Snapko sa hecol a spravil celkom realnu kopiu (zatial betaverzia, treba doladit hitboxy na checkpointoch lebo sa sem tam tazko triafaju hlavne tie co su ponad plot a stromy, ale vsetko bude) este keby som si v reale to trufol tak odvazne ako v sime ![]() http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=940296371 odkaz na Youtube |
|
|
|
Thinky modelár ![]() Příspěvků: 1008 Moje modely Poslat zprávu |
super jojak.. trosku vacsie expa by si si mal dat aby to bolo plynulejsie ![]() ![]() btw uz ste niekto trafili vysoke napatie s quadom? ![]() |
|
JurajD modelár ![]() Příspěvků: 868 Moje modely Poslat zprávu |
Sorry za blbu otazku, ale co myslis pod "trosku vacsie expa" pretoze mam asi podobny problem s plynulostou Inak tie droty si minul fakt tesne a podla mna ani nevies ako ![]() |
|
hehe to som veru mal šťastie som si pekne vydýchol, netuším čo by sa stalo ale asi všetka elektronika spalena. thinky. mysli asi dlhšie videa bez strihu. |
|
Thinky modelár ![]() Příspěvků: 1008 Moje modely Poslat zprávu |
nie nie nemyslim dlhsie videa bez strihu ![]() toto nastavenie Rate a expa by som povedal ze je najdolezitejsia cast nastavenia co sa tyka trikov a plynulosti lietania.. ak si to nastavite dobre tak budete robit triky o 90% presnejsie! dokonca som zistil ze s vyssimi expami sa niektore triky ani nedaju urobit.. a zas z nizkymi expami sa s quadom horsie triafa do branok prekazok okien atd.. |
|
JurajD modelár ![]() Příspěvků: 868 Moje modely Poslat zprávu |