autor | zpráva | |
kamil413413 modelár Příspěvků: 1286 Moje modely Poslat zprávu |
myslim ze nieco raz napísat stačí |
|
jetylo modelár Příspěvků: 1069 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som len odpovedal na tvoj dotaz, ty sa si dvakrat pytal, napriek tomu, ze som ti dal jednoznacnu odpoved uz na prvy krat. |
|
nechcem sa hadat ale napisal som: vedel by to niejako urobit ? ja som nepísal že či by to vedel urobit na fréze iba či by to všeobecne vedel urobit nedefinoval som stroj. |
|
juky99 modelár Příspěvků: 258 Moje modely Poslat zprávu |
viem mam sustruh doma |
|
radšej nie zbvačším dieru v pastorku a mám to netreba menit velkost osky mohla by sa motom odkrútit. |
|
rcpilot modelár Příspěvků: 4 Moje modely Poslat zprávu |
Zdravím, vidím kamil413413 že odpoveď si už dostal. Takéto niečo na fréze neurobím. Používam ju na frézovanie rebier, trupových prepážok, lože serv a podobných vecí ktorých treba buď veľa rovnakých kusov alebo sú z preglejky, je to rýchlejšie ako to rezať lupienkovou pilkou. |
|
malecpte modelár Příspěvků: 6 Moje modely Poslat zprávu |
Zdravím, mám možnosť rezať laserom, ak má niekto záujem dajte vedieť, určite sa dohodneme na rozumnej cene a toho lepenia spálených hrán by som sa nebál, ja lepím sekundovým a drží to super. |
|
tym laserom by sa dal rezat a obrabat kov ? myslim ocelovu hrusku diferencialu. |
|
Pet_10 modelár Příspěvků: 126 Moje modely Poslat zprávu |
....rezať - áno, obrábať nie, aj keď jeden vývojový stroj /čo ja viem/je na Slovensku čo aj obrába laserom, ale toto by nezvládol.Vyrobiť hrušku diferáku v miniatúrnej veľkosti - teoreticky s vhodným vybavením /skoro hodinarskym..sústružík , frézka s presným deliacim../ by šlo ale ...len pre fanatika čo to vie a má vybavenie a čas. Hotový diel, čo sa vyrába veľkosériovejšie bude určite dostupnejší |
|
pytal som sa ludi co maju na firme cnc stroj a robia na nom ozubene kolesa. keby mali taky maly nadstavec tak by sa to dalo. a 38€ nie je najlacnejsie riesenie. |
|
EcoOne modelár Příspěvků: 512 Moje modely Poslat zprávu |
zdravim, potreboval by som este odlachcit frezovanim loze motora z duralu ako to mam oznacene fixou na foto loze ma rozmer 32x30x21mm este aj vysku 21mm by sa mi hodila stiahnut na 19mm najde sa tu niekto z Ba a okolia kto by mi to bol ochotny pomoct urobit-dorobit? diel som najskor dal vyrezat vodnym lucom, potom mi to jeden starsi panko frezol ale vypytal si za to 9euro co bolo omnoho viac ako za rezanie vodnym lucom a +material (keby som vedel tak si to objednam z USA za 15dolarov hotovy diel +postovne a clo) alebo dokazem si to urobit aj sam zo stojanovou vrtackou a celnou valcovou frezkov, stoji cca 6euro http://www.reznenastroje.sk/obchod/cid/127/category/frezy-valcove-celne-dlhe-hrubovacia.xhtml tu je link aby ste mali predstavu https://www.rcportal.sk/mini-super-cub-hobbyzone-upgrade-ft8488-1#post167801 |
|
vyfrezuj modelár Příspěvků: 2 Moje modely Poslat zprávu |
vyfrezuj.sk veľkosť obrábanej plochy 260cm x 130cm. piste na peterklaudiny@gmail.com |
|
iqlogic modelár Příspěvků: 42 Moje modely Poslat zprávu |
Trochu to tu opäť oživím. Potreboval by som vyfrézovať 4 diely z hliníka s rozmermi cca 5x5 cm. Najideálnejšie v okolí Žiliny. Nájde sa niekto? Vopred veľmi pekne ďakujem |
|
Banjo modelár Příspěvků: 299 Moje modely Poslat zprávu |
Mam CNC 3040, ale v Bratislave. |
|
Tocifan modelár Příspěvků: 180 Moje modely Poslat zprávu |
nepovaluje sa niekomu doma zbytočný kus sklotextitu-pertinaxu? dik. |