Výrobce: | Hobbyking | Rozpětí: | 0 mm | Hmotnost: | 0 g |
Kategorie: | Lietadla - turbíny, EDF | Délka: | 0 mm | Materiál: | EPO |
Motor: | 50mm EDF |
ID Modelu: AM3635 | Zobrazeno: 9666 | Přidané: 23. 11. 2013 o 18:50 | Autor: walkera
Autor | Zpráva | ||
walkera modelár Příspěvků: 1138 Moje modely Poslat zprávu |
Lietam na 800mAh 20C 11,1V z hobbykingu.. (také modré.. dostal som ich k modelu..)
Na tom videu zajtra uvidíte |
||
peterrc modelár Příspěvků: 1034 Moje modely Poslat zprávu |
ok, tak som zvedavý na video. Rád sa pozrem, prípadne priučím hádzaniu EDF, nechcem ho znova rozbiť a opravovať. |
||
mojo modelár Příspěvků: 292 Moje modely Poslat zprávu |
Na rcsvet majú v zľave , lieta to perfektne a netreba to ani hádzať , vyletí to z ruky samo. http://www.rcsvet.sk/product/sk/SU-27-Flanker-KIT-bez-elektroniky |
||
Nechápem ako to že ste na to neprišli... Veď teoreticky... ak model hodím z ruky tak dajme tomu že mu pomôžem zrýchliť na 10-15km/h.. Ak utekám tak bežný človek (nešportovec) uteká rýchlosťou asi 10-18km/h (viem z bežacieho pásu) Tak ak utekám a pritom hodím lietadlo tak letí rýchlejšie no nie? A problém vyriešený A prakticky je to to isté |
||
ano, tiež ma napadá, hodiť ho počas behu. Prvý krát keď som šiel edf púšťať to vyzeralo nasledovne: - hod z ruky, pád na čumák, mierne poškodenie, zalepené hneď na poli - opakovaný hod z ruky, znova pád na čumák, našťastie bez poškodení, - ďalší hod z ruky, znova pád na čumák, utrhnutie čumáku čiastočné Následne som to zbalil, postupne dal model dokopy trochu, predok čiastočne zalaminoval, vytmelil a zafarbil, aby to trochu vyzeralo. Odvtedy čaká v izbe, kedy nájdem odvahu ho znova ísť hodiť. Môj plán bol nájsť miesto kde je vyššia tráva, aby ak nevyjde štart a padne na čumák, tak tráva ho zachytila a model sa nepoškodil, ale nejak sa nepodarilo. Pšenica či repka sú dosť nízke. Ale asi vyskúšam tú metódu, hodiť ho z rozbehu/behu. Pri pylonovom arcus-e mi to vychádza, tiež sa zle hádže z ruky bez rozbehu. Som zvedavý na to tvoje video. Ja som plánoval dať podvozok, ale akosi neviem nájsť vhodné miesto pre prednú nohu v modeli...., tak podvozok zatiaľ odpadá. |
||
happy.hippo modelár Příspěvků: 58 Moje modely Poslat zprávu |
|||
dá sa aj tak ako napísal hippo.. ja idem skúsiť nahodiť to moje |
||
Daj potom odkaz |
||
Poondiaty PC.. nejde mi to sem dat... musím to poslať tatinovi a on to večer spravy na svojom.. potom to už snáď pôjde |
||
palci72 modelár Příspěvků: 1056 Moje modely Poslat zprávu |
EDF potrebuju riadny rozbeh pretože turbina sama osebe nevytvara dostatočny vstlak pod krídlami ako je to pri obyčajnych vrtuliach....najlepšie by to bolo rozbiehať s podvozkom alebo ten katapult na ktory dal odkaz "happy hippo"....z tych plastovych trubiek je to celkom za prijatelnu cenu....alebo štartovací vozík aky použivaju vetroňari - po rozbehu vozík ostáva na zemi "videl som to robené z pokazenych detskych kočíkov....iba podvozok" |
||
mojo modelár Příspěvků: 292 Moje modely Poslat zprávu |
Turbína ma malý statický ťah a je účinná pri vyššej rýchlosti- má vačší dynamický ťah .Ani lietadlo s tlačným motorom a vrtuľou nemá ofukované krídla a odletí z ruky. Ty musíš hodom zaistiť aj aby lietadlo malo rýchlosť ktorá zabezpečí vztlak na krídle a aj turbína začína byť účinná. V tom máš pravdu. |
||
|
||
hm, pozerám že ho hádžeš asi pod 30°uhlom. Mne predajca, od ktorého som ho kupoval kázal hádzať v rovine...... |
||
Mne to tiež hovoril jeeff... ono ak to hádžete dosť rýchlo tak to je v poho aj takto |