autor | zpráva |
vychodnar modelár Příspěvků: 1864 Moje modely Poslat zprávu |
klasický 1:10 onroad, motor ak sa nemýlim tak 2.5ccm, 2.stupňová odstredivá prevodovka...podvozok himoto cesťák, s dielmi určite problém nebude |
crash123 modelár Příspěvků: 29 Moje modely Poslat zprávu |
Super, ďakujem za info, skúsim to spojazdnit, dúfam,že to bude funkčné. Radšej som vo vzduchu, ako na zemi, možno má to chytí, ešte raz , dík. |
Sinister modelár Příspěvků: 281 Moje modely Poslat zprávu |
nová sezóna je už skoro tu, vie niekto ako to vypadá s dráhou v Jure? |
LubosK modelár Příspěvků: 101 Moje modely Poslat zprávu |
Zajtra niekto na Mierovu alebo za Ekonomicku? Som volny od 11tej. |
Rasto-2001 modelár Příspěvků: 628 Moje modely Poslat zprávu |
|
Caute, kto sa chce pridat zajtra okolo 10 na Zelenu vodu? https://goo.gl/maps/kHY8SVZWVdJ2 Kto ma lodku, tiez si moze prist na svoje |
BoroX modelár Příspěvků: 287 Moje modely Poslat zprávu |
Smolka, pred chvíľou som si dohodol inú akciu |
Skoda tak snad nabuduce. Doplnam presnejsie suradnice: N48° 09.303' E17° 14.923' Teda ak tam uz nezacali s vystavbou D4-ky |
bado modelár Příspěvků: 1333 Moje modely Poslat zprávu |
Niekedy dobehnem |
darco2 modelár Příspěvků: 804 Moje modely Poslat zprávu |
LubosK, aka je tam cesta, lebo naposledy ked som tam pred par rokmi isli, bola to katastrofa, tie dva km som isiel 20 minut aby som si nerozbil auto. Chodim jazdit s lodou radsej na jazero do Ivanky pri Dunaji.. |
No, tiez som tam dlho nebol ale viem ze cesta je stale rozbita. Primarne jazdime auta. Ta voda je pre tych co maju aj lod a rozbiju auto, aby sa nenudili |
Petronio modelár Příspěvků: 236 Moje modely Poslat zprávu |
Tak sme tu a cesta je naozaj stale rovbako rozbita. Je tu výborna hladina na plávanie. Samozrejme aj pre terénne autá je tu pekný terén. Ale moc často sem asi nebudeme chodievať, lebo ta prístupova cesta je otras. |
darco2 modelár Příspěvků: 804 Moje modely Poslat zprávu |
Ja tam preto nechodim, pritom to mam v podstate za domom... Ta cesta je brutalne rozbita a nikto nema snahu ju opravit.. Sa aj obcas cudujem ludom ze sa tam chodia kupat v lete.. Napriklad cesta na jazero v Ivanke pri Dunaji je aspon ciastocne udrziavana.. nespevneného povrchu je tak 400m k jazeru.. |
Caute, kto moze a chce nech sa prida pojazdit na parkovisko za ekonomicku univerzitu. Start o 11:00 |
Rasto-2001 modelár Příspěvků: 628 Moje modely Poslat zprávu |
ja mozno v nedelu poobede |