| autor | zpráva | |
| WiiPro modelár   Příspěvků: 1516 Moje modely Poslat zprávu | jop | |
| Rupeeert modelár   Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu | Pfuuu posnažím sa | |
| tomas-guru modelár   Příspěvků: 501 Moje modely Poslat zprávu | tak platí o druhej? možte nejako lepšie označiť miesto že kde ? | |
| WiiPro modelár   Příspěvků: 1516 Moje modely Poslat zprávu | http://prntscr.com/aw5jji  GPS: 48° 26' 19.2186" N 17° 48' 0.1008" E | |
| bladejac modelár   Příspěvků: 638 Moje modely Poslat zprávu |  | |
| Rupeeert modelár   Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu | 0918799124 tu je číslo moje, keby dačo tak volaj     | |
| bladejac modelár   Příspěvků: 638 Moje modely Poslat zprávu | videooooo ? | |
| ajko25 modelár   Příspěvků: 212 Moje modely Poslat zprávu | pracuje sa na nom     | |
| 2bad modelár   Příspěvků: 62 Moje modely Poslat zprávu | zdravim pani. draha v seredi vypada katastrofalne, cela zarastena burinou a neda sa tam jazdit. mam otazku. s cim to kosite? mam doma nejaku motorovu kosacku, ale pre istotu sa spytam ci je to dobre tam pouzit ci nieco nepokazim, alebo ci to netreba kosit s kosakom (a kladivom)    popripade ci nespravime nejake stretko za ucelom skraslenia okolia   | |
| Pa3k120 modelár   Příspěvků: 335 Moje modely Poslat zprávu | brigada spojena s pojazdenim by nebola odveci    ešte aby sme nevarily guläáš       | |
| 2bad modelár   Příspěvků: 62 Moje modely Poslat zprávu | akooo gulasik by nebol odveci    niekedy buduci vikend alebo tak   | |
| Lukan modelár   Příspěvků: 241 Moje modely Poslat zprávu | 
 To by bolo fajn, nemám kde požičať kosačku a keď to raz skosilo mesto, tak posekali aj to čo nemali...  posekali plotíky, značenia, skrátka dobabrali to. Strunová či krovinorez alebo ako sa to volá, s troškou citu by to šlo krásne vykosiť. | |
| PIOUDY modelár   Příspěvků: 931 Moje modely Poslat zprávu | dajte čas a pripojím sa k brigáde     | |
| Taurus84 modelár   Příspěvků: 331 Moje modely Poslat zprávu | Ja sa k Vam tiez uz pomaly chystam. Mozem doniest kosacku, len budem potrebovat elektrinu (mam 25m predlzovak). No a buduci vikend je Siedma, takze to urcite nepridem     https://www.rcportal.sk/siedma-pod299 | |
| Peter team RCPortál   Příspěvků: 2166 Moje modely Poslat zprávu | ahoj chlapci... chystá sa odtiaľto niekto ešte na Siedmu? a... čo sa týka repasu trial dráhy v Seredi.... ak bude brigáda, rád prídem..... len počas Siedmej a týždeň potom mám obsadené víkendy... ale potom rád   |