autor | zpráva |
poison modelár ![]() Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som daval take slapky co v hoteloch davaju konkretne hotel Permon Podbanske. ![]() |
mrbignos modelár ![]() Příspěvků: 34 Moje modely Poslat zprávu |
Ok, páni. Dík za nakopnutie. Kameru mám uchytenú strapom, ale ten vytlačený držiak sa aj tak rozpadol. |
JurajD modelár ![]() Příspěvků: 868 Moje modely Poslat zprávu |
Mal si to tlacene z ABS plastu? Ja som uz zlomil dva, prvy sa vytrhol zo vsetkych 4. skrutiek a druhy nevydrzal tlak baterie pri naraze a praskol. |
JiriF modelár ![]() Příspěvků: 184 Moje modely Poslat zprávu |
To je len dobre ze sa rozpadol, radsej by si bol kebyze sa rozpadne kamera a drziak zostane cely ? ![]() |
snail.fpv modelár ![]() Příspěvků: 300 Moje modely Poslat zprávu |
No ja som mal, a stále aj mám držiak z TPU (dik Jaresss) a včera poslúžil (aj s gopro) ako veľmi kvalitný nárazník pri šupe v plnej rýchlosti do betónovej steny.. bol podložený penou z balenia z dalrc framu a chytený troma 1mm zdrhovačkami ![]() ![]() ![]() po tom hite bol ale troska špinavý tak som ho dnes zobral nechtiac aj okúpať ![]() ![]() ![]() odkaz na Youtube ![]() |
marwi modelár ![]() Příspěvků: 215 Moje modely Poslat zprávu |
to popiera vsetky fyzikalne zakony ![]() |
Norberto modelár ![]() Příspěvků: 228 Moje modely Poslat zprávu |
Rado po toľkej smole aj trochu šťastia, myslím tým tie rozbité coptery. |
no ale aj tak ho radsej rozoberiem, skontrolujem, cely zaplastikujem ![]() ![]() ![]() |
JurajD modelár ![]() Příspěvků: 868 Moje modely Poslat zprávu |
Pani, potrebujem poradit kde je problem. Nech robim co robim, ale nedari sa mi spravit krasnu ostru otocku, alebo zakrutu. Stale mi to driftuje a stracam rychlost, pripadne pri 180° otocke zastavi nulu a musim sa znova rozbiehat. Je problem v rukach, alebo v nastaveni PID? Alebo je problem v "slabych" motoroch? |
andrej11 modelár ![]() Příspěvků: 269 Moje modely Poslat zprávu |
V rukach. |
|
Thinky modelár ![]() Příspěvků: 1008 Moje modely Poslat zprávu |
super! nieje nic lepsie ako takyto meeting ![]() |
neclovek modelár ![]() Příspěvků: 942 Moje modely Poslat zprávu |
Už sa neviem dočkať až budem mať vytlačený pod na flyfish s HD cam mountom, na morku slimácku je tá kamera už moc...musím na ňu dať silnejšie motory ![]() Video ale super, spot ešte lepší a atmosféra úplne best. Ešte som nezažil krajší meetup ako ten s Vami v LV ![]() |
Thinky modelár ![]() Příspěvků: 1008 Moje modely Poslat zprávu |
Neclovek tak mi teraz vysvetli preco ked je RF 10 rokov dopredu ako si pisal tak ho ani chad nowak nedokazal zdvihnut do vzduchu a lietat s nim normalne ![]() ![]() ![]() pozri si to od 21:21 inac v celom videu sa venuje porovnaniu RF BF a KISSU https://youtu.be/1ZE2m6Kf6L8?t=21m21s tu hovori o rozdieloch v 1khz, 8khz a 32khz https://youtu.be/1ZE2m6Kf6L8?t=43m50s |
Chadove video som este nemal cas kuknut, ale mozem za seba potvrdit ze som vyskusal RF1 minuly vikend a mozem povedat ze minimalne 2 revolty si beriem este do dalsich quadov a do zasoby.. u mna vsetko fungovalo na prvy sup bez akychkolvek problemov...skusil som RC7, RC12 a teraz mam ten najnovsi FW a lieta mi to ako ziadny quad predtym, mohol som softmountovat FC motory hocico ale nikdy v zivote som nemal lepsie leitajuci quad, ci na race alebo na freestyle, proste neskutocna kontrola. Este chcem skusit aj KISS aby som mohol objektivne porovnat vsetky 3 FW. Jasne ze u RF1 citit este ze to neni final realease (nedotiahnuty spomaleny LUA script, chybaju mi napr rateprofily-aj ked som este neskusal nejake veci co ma zas RF navyse oproti BF-braindrain mode a este nieco ine.. ale tak neni to ako rateprofil v BF, CLI je v BF viac userfriendly a pouzitelna ako v RF) netusim ako pracuje RF s filtrami ale nechapal som ako moze moj quad lietat tak ako lieta.. ono je to fakt ako na kolajniciach.. od KISSu ocakavam nieco podobne. .dufam ze sa nesklamem ![]() edit: pozrel som video.. asi som mal stastie ![]() ![]() ![]() |